Livet i DB

– Sanningen och andra historier om det perfekta livet

Veckans inspirationsbild

5 kommentarer

Gul dörr

Blir galen på att allt bara ska vara vitt, vitt, vitt. Vi vill ju ha färg! Så veckans inspirationsbild blir den här härligt gula dörren. Blir glad bara av att se på den.

Har nån något tips på var man kan hitta inspiration på färgglad lantlig inredning så säg gärna till.

5 tankar om “Veckans inspirationsbild

  1. Håller med! Det blir mycket mer inbjudande med en signalröd, grön eller blå dörr. Eller gul! Försöker hålla lite på traditionen här med vita knutar på bostadshus och färgade knutar på ekonomibyggnaderna. Ska försöka hitta den gamla gröna färgen som är använd till fodren på ladugården – men när det gäller dörrar måsta man få släppa loss kreativiteten.

  2. Ja, när blev lantligt lika med vitt?? Det var nog inte så värst vitt på landet förr. 😉
    Färg är fint och ger hemtrevligt känsla…

  3. Å vad fin, den hade ju lätt fått flytta hem till oss! Jag är alltid superfärgsugen vid den här tiden på året, men tror att suget blir mer och mer konstant för varje år – är så trött på att allt ska vara vitt, ljust och fräscht. Jag är helt på din sida, mer färg åt folket!

  4. och vilken snygg dörr dessutom! När vi flyttade in i huset för 16 år sedan var det inte modernt med vitt utan färg. Nu har det skiftat fram och tillbaka några gånger, men visst är färg lite mera på tillbakagång igen? Det är bra att man i perioder är lite modern… 😉

    • Ja man kan ju alltid hoppas, men tillbakagången syns då inte än på google, pinterest eller instagram. Men jag kanske bara måste hålla mig till tåls ett tag och hålla tummarna för att det börjar dyka upp lite mer färgglada grejer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s